Werken Biezenhof

Opkuis groenzone en vernieuwing wandelpaden

Nieuw gras op het voetbalveld

Tegen midden april verwijdert de aannemer zijn werfmateriaal van de groenzone in de Biezenstraat. Eerst wordt het terrein grondig opgekuist, daarna wordt er nieuw gras ingezaaid. Als dat gebeurd is, wordt het veld gedurende een 8-tal weken met lint afgezet. Tegen de zomer is het veld terug speelklaar voor uren voetbalplezier!

Extra groen langs fietspad

Vanaf half april voorzien we langs het fietspad in de Biezenstraat extra vaste planten. Deze zullen een lage rij vormen, onder de bomen. We kiezen voor vlinder- en bijvriendelijke planten die het ganse jaar door voor kleur zorgen. Zo wordt de groenzone aan de straatkant mooi afgewerkt.

Toegankelijke wandelpaden

De wandelpaden in het Biezenhof liggen er niet overal goed bij. Aannemer Crombez gaat aan de slag om ze te herstellen in nieuwe betonklinkers. De borduren worden verlaagd, waardoor het voor iedereen aangenaam en veilig wordt. De aannemer start vermoedelijk op woensdag 14 april.

Deze werken veroorzaken weinig hinder. Ligt jouw oprit of garage aan een wandelpad, dan is het mogelijk dat deze tijdelijk moeilijker bereikbaar zal zijn. Als de aannemer bij jou in de buurt komt, zal hij je hierover contacteren.

Heb je nog vragen?

Spreek gerust de aannemer ter plaatse aan of contacteer de stadsdiensten via pod@roeselare.be of 051 26 97 86.

We helpen je graag verder!

BijlageGrootte
PDF-pictogram Bewonersbrief Biezenhof - Maart 2021834.6 KB